Legotillverkning av aluminium

För dig som vill ha hjälp med tillverkning och konstruktion av allt ifrån köksutrustning och kompostmaskiner till medicinsk utrustning är http://gspprod.se/legotillverkning/ det perfekta valet. Här utförs legotillverkning av aluminium vilket är ett väldigt enkelt material att jobba och handskas med. Materialet har en låg densitet och gör så att det inte uppstår korrosion.

Ett mångsidigt material
Aluminium kan därför användas vid olika områden till exempel inom medicinsk industri. Det är även rostfritt vilket är en stor fördel. Företaget kom till år 1992 men genomgick en namnförändring år 2001. Tre år senare gjorde man en hopslagning av två avdelningar och därmed fördubblade sin produktion och inkomst. Det var vid denna tidpunkt som tillverkning av köksutrustning lades till bland företagets tjänster.

Storköksutrustning och kompostmaskiner
På kontoret finns en välutrustad maskinpark som förser företaget med alla redskap som behövs. Huvudinriktningen numera är storköksutrustning medan kompostmaskiner står för halva produktionen. Du hittar företaget mellan Uppsala och Gävle, närmare sagt: Örbyhus. Idag har företaget 19 stycken anställda och har certifikat för att göra svetsjobb utanför företagets lokaler.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *