Upplev London

Det finns naturligtvis bra och värda resemål på närmare håll än de populära Grekland och Thailand. London är ett utav dessa resemål. Det är en stad som är fylld med allt man kan önska sig oavsett syftet med resan.

Shopping i London
Vill man shoppa så finns det massvis med alternativ i London. Hela Oxford street är full med affärer som kan mätta de flesta intressen. För barn finns det världsberömt gigantiska leksaksvaruhus Hamleys att tillgå med flera våningar av leksaker. Samtidigt finns det dyra varuhuset Harrods för de vuxna, med fullt av lyx butiker med märken värda sitt namn. Det finns även mycket billiga butiker med sKolla på fotboll i London.nygga kläder för de som vill ha det. Många rekommenderar att åka till London med en tom resväska för att sedan kunna komma hem med en full.

Vill man festa så finns det gott om klubbar och barer för det. London är en metropol och en storstad så fest kommer det att finnas alla dagar i veckan. Engelskmännen föredrar visserligen att sitta på bar tills långt in på natten för att sedan det allra sista gå ut på nattklubb innan det är dags för hemfärd. Varför inte testa på denna kultur. Det kan ju inte skada att ge det ett försök.

Underhållning i världsklass
Vill man underhållas är London en av de bättre ställena i Europa. Det finns massvis med teatrar och operor som visar mycket bra saker. Om man inte vill underhållas kulturellt finns det naturligtvis också den brittiska fotbollen att njuta av. Englands fotbollsliga, Premier League är en utav världens bästa och det finns många lag att titta på. Arsenal och Chelsea är två utav de allra största lagen som båda är stationerade i London.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *